Spring til indhold

Anja udstråler som person, godhed og varme, og jeg følte mig derfor tryg til at kunne åbne op

    “Anja udstråler som person, godhed og varme, og jeg følte mig derfor tryg til at kunne åbne op og til at kunne arbejde med mig selv. Hendes viden om voksne børn af alkoholikere gav en stor øjenåbner og en form for forsoning med mine problemer.

    Det var grænseoverskridende for mig, at gå i gruppeterapi pga min angst. Men det var på samme tid, et trygt sted at være, og det var rart at kunne se angsten i øjnene, være bevidst om den og udforske den, mens den var til stede. Det var Anja også god til at imødekomme. Derudover var det utroligt givende at hjælpe de andre ud af deres udfordringer. Ved at give de andre spørgsmål og venlige ord, blev jeg meget klogere på mig selv og bedre til at give mig selv accept og kærlighed.”

    Kvinde, gruppeforløb for voksne børn af dysfunktionelle familier, studerende på Århus Universitet, 24 år