Spring til indhold

E-bog: Bøvler du (også) med kærligheden?

Forstå dit Kærlighedsmønster. Og bliv klogere på din (potentielle) partners. Så du bedre kan navigere i dit parforhold. Eller i dating.

Bøvler du (også) med kærligheden?

Rigtig mange af mine klienter oplever problemer med kærlighed og parforhold. Nogle har svært ved at finde en partner. Andre har haft mange partnere, men har haft svært ved at forpligte sig til én.

En del bliver afhængige af den bekræftelse, det giver hele tiden at forføre en ny. Og andre igen er i et parforhold med mange konflikter. Og nogle er i et parforhold med “fred og ro”, men med meget lidt intimitet og samhørighedsfølelse. Derfor er der god grund til at arbejde på din evne til at indgå i trygge tilknytningsrelationer – især hvis du er en del af de ca. 40-50 % af befolkningen, der er vokset op med et utrygt tilknytningsmønster. Læs meget mere i min e-bog: “Bøvler du (også) med kærligheden?”

Vil du (også) lære alt om, hvad der spænder ben for kærligheden?

PRIS: 199 kroner

Når du har læst e-bogen forstår du:

1. Hvilket kærlighedsmønster, du selv har og du vil kunne genkende din potentielle partners mønster

2. Hvordan dit kærlighedsmønster spænder ben for kærligheden

3. Hvordan du kan arbejde med dig selv for at bryde dit mønster og blive klar til at møde din drømmekæreste

Og bogen er naturligvis fyldt op med eksempler fra det virkelige liv.

Sidetal: 33 sider.

Om Anja 

Jeg er cand.mag, psykoterapeut, parterapeut og misbrugsbehandler. Jeg har lang erfaring med terapi og behandling af både voksne og unge i privat og kommunalt regi.

Siden 2016 har jeg været selvstændig i sin egen virksomhed ”anjasnejbjerg.dk”, hvor jeg har specialiseret mig i at lave individuel terapi og parterapi for mennesker, der har problemer med parforhold og dating, samt problemer relateret til en svær opvækst.
Jeg er også underviser og foredragsholder.