Spring til indhold

Individuelle samtaler

Overvejer du at få hjælp til det, du bøvler med indenfor kærlighed, relationer og parforhold? Måske har du svært ved at finde ud af, hvordan du håndterer dine følelser og relationer. Det kan være, du sidder fast i nogle frustrerende udfordringer omkring dit parforhold, datinglivet, overvejelser om skilsmisse eller dine egne kampe med dit selvværd i forhold til kærlighed.

Du har sikkert prøvet en del for at løse det, men kan ikke finde en god vej ud ad det selv.

Hos mig er det altid muligt at booke individuelle samtaler

Mit navn er Anja Snejbjerg, og jeg er kærlighedsterapeut. Jeg er uddannet psykoterapeut og parterapeut med speciale i de voksnes tilknytningsmønstre og kærlighedsrelationer. Jeg har arbejdet med terapi og behandling siden 2008.

Jeg arbejder især med kvinder og mænd i alderen 25 år til 60 år omkring kærligheds- og tilknytningsproblemer, relationelle kriser og selvværd. Men jeg har også gode erfaringer med at hjælpe unge over 16 år, der har selvværdsproblemer og oplever problemer med relationer, angst, depression og ensomhed. 


Hvor og hvordan foregår samtalerne?

Jeg har terapilokale i Aarhus, hvor du altid er velkommen. Hvis du bor længere væk eller bare gerne vil slippe for transporten, så tilbyder jeg også individuelle samtaler online via Zoom.

Jeg har gode erfaringer med onlinesamtaler og hjælper også mange som bor i Københavnsområdet, Aalborg, Odense eller andre steder i landet, der ligger langt fra Aarhus.

Det siger tidligere deltagere i mine forløb

“Jeg hviler mere i mig selv og er ikke så usikker mere, når jeg er sammen med veninder.
Jeg er ikke så bekymret for, hvad de tænker om mig. Jeg føler mig ikke anderledes og mærkelig længere. Tænker mere tanken, at vi alle er forskellige og at det skal der være plads til.”

Kvinde, universitetsstuderende, 25 år

“Uanset om man er et parforhold i krise eller om man blot ønsker at blive klogere på dynamikken i relationen, så kan vi varmt anbefale et forløb hos Anja. Samtalerne har bidraget med en rørende og betydningsfuld indsigt i hinandens tilknytningsmønstre – med større forståelse og gehør for de sårbarheder, de ligger bag vores adfærd, når vi reproducerer gamle mønstre. Vores forhold er derigennem blevet præget af mere omsorg og omtanke i forhold til at tage vare på hinanden, når utrygge situationer er på vej til at opstå.”

Studie- og trivselsvejleder, 44 år & Sales Manager, 48 år

“Jeg har fået et bedre selvværd, færre selvbebrejdelser, mere indre ro og glæde.

Kvinde, jurist, 47 år

“Jeg havde ikke troet at det var muligt at kommer hertil på så kort tid. Jeg havde ramt bunden efter skilsmisse efter 15 års samliv og flytning fra vores fælles hus og var faktisk til rotterne. Forskellen fra dengang og så til nu er dramatisk. Jeg er her 3 måneder senere så godt som fri af den altdominerende vrede jeg følte umiddelbart omkring og efter flytningen, mit liv er fyldt med indhold og værdi, og skilsmissen føles som uendeligt langt væk! ”

Mand, historiker, 47 år

“ Jeg har efter mine samtaler med Anja fået mere ro og er blevet bedre til at spotte, hvem jeg skal gå udenom, og hvordan jeg passer bedre på mig selv. Og jeg har faktisk også fundet en kæreste. Jeg var grundlæggende opgivende og egentlig også småstresset over at finde en kæreste, da jeg falder for mænd, der ikke er gode for mig. Hvad gør jeg forkert, og hvad er der galt med mig?! Jeg havde via Anjas test fundet ud af, at jeg slår kraftigt ud som utryg-undvigende og utryg-ambivalent.”

Kvinde, jurist, 47 år

Hvordan starter du?

Mange af mine 1:1-forløb indledes med en gratis forsamtale på telefonen på 20 minutter.

Der finder vi ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Og om du har brug for at starte med en enkelt samtale, eller om det skal være et forløb á 5 eller 10 samtaler.

Priser på individuelle samtaler:


1 samtale a 70 minutter: 1100 kr.
5 samtaler a 60 minutter: 5000 kr.

10 samtaler a 60 minutter: 9000 kr.

Jeg tilbyder en stor besparelse på mine forløb over 5 eller 10 gange. Årsagen er, at jeg har bedst erfaringer med at kunne hjælpe og skabe den forandring, du ønsker, gennem et lidt længere forløb. 

Betal via mobilepay eller faktura.  
(NB: Vær opmærksom på, at klippekort ikke refunderes.)

Eller lad os finde tid til en gratis forsamtale på telefonen på 20 minutter, hvis du har brug for at spørge mig om noget først: