Spring til indhold

“Sådan tiltrækker du den rigtige mand”

Bøvler du (også) med kærligheden?

 • Har du (heller) ikke endnu mødt den rigtige mand, selvom du måske synes, at det er på høje tid?
 • Er du træt af at date?
 • Og har du flere gange oplevet at møde og falde for ”de forkerte”?
 • Dem, der ikke er klar til at binde sig?
 • Er du måske ved at være træt af kærestesorg – og vil du bare gerne snart møde HAM?
 • Tror du, at det bare er dig, der er født under en særlig uheldig stjerne? Det er det sjældent.

På dette forløb over 7 moduler lærer jeg dig alt om, hvad der spænder ben for dit kærlighedsliv – og jeg hjælper dig med at blive fri af de gamle mønstre. Og så lærer jeg dig, hvad du skal gøre i stedet for – så du allerede om et par måneder er godt i gang med at date på en helt ny måde – og endelig kan finde ham, som du kan få et varigt parforhold med.

Genkender du følgende?

 • Du er træt af at date
 • Du falder altid for dem, der ikke er klar
 • Kærestesorg er (måske) noget du kender rigtig godt
 • Du længes efter at møde den rigtige, som du kan få børn og familie med
 • Du er frustreret over, at du endnu ikke har mødt ham, selvom du måske allerede har datet en del
 • Du oplever, at nogle af dine veninder begynder at flytte sammen med deres kærester og få børn – og det bekymrer dig, at du stadig ikke har mødt den rette
 • Du føler dig måske sommetider helt forkert i sociale sammenhænge, fordi du stadig er single det meste af tiden

“Sådan tiltrækker du den rigtige mand” vil give dig:

 • Den viden, du har brug for, så du kan identificere og forstå helt præcist, hvordan dit eget tilknytningsmønster og din (barndoms-)historie har spændt ben for, at du har kunnet møde den rigtige kæreste, som du kan få et varigt forhold med
 • Redskaberne til at bevæge dig fra et utrygt tilknytningsmønster til større tryghed i parforhold
 • Vejen til at bygge et sundt selvværd og en bedre relation til dig selv
 • Redskaberne til at lære at håndtere og regulere dine følelser på en sund(-ere) måde
 • Viden og forståelse, der gør, at du bliver i stand til at date meget mere effektivt og målrettet – og nå i mål med hurtigt at tiltrække din drømmekæreste (– og slippe for mere kærestesorg).

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder – en dårlig og en god.

Først den dårlige:

Du gør det forkerte.

Og endnu værre: Det bliver ikke anderledes, før du holder op med at tro, at det er, fordi du er født under en særlig uheldig stjerne – eller, at det er fordi, der er noget galt med dig.

Den gode nyhed er:

Det kan læres (jo, det kan – og metoderne og principperne er mere enkle, end du tror lige nu – derfor tør jeg også love dig, at du kan lære det på bare nogle måneder).

På det her forløb tager jeg dig igennem alt, hvad der spænder ben for at møde den rigtige.

Jeg lærer dig alt om tilknytningsmønstre og jeg viser dig, hvordan dit kærlighedsmønster ubevidst kommer til at spænde ben for dig i kærlighedsforhold.

Jeg hjælper dig også med at gøre dig fri af dit kærlighedsmønster.

Og jeg lærer dig, hvordan du kan identificere en potentiel partners kærlighedsmønster, så du undgår at spilde (mere) kostbar tid med de forkerte.

Anja Snejbjerg

Ekspert i parforhold & tilknytning. Psykoterapeut, parterapeut & cand.mag. Underviser på Sexologiskolen i Aarhus & København. www.anjasnejbjerg.dk.

Fuld tilfredshed eller pengene retur.

Jeg lever af super tilfredse deltagere, så hvis du, mod forventning, ikke ender med at være tilfreds med forløbet, så tilbyder jeg dig at få dine penge retur, indenfor 14 dage fra kursets start.

Din investering i dette kursus gælder både undervisningen (7 videomoduler (i alt mere end 12 timers videoundervisning), som foregår over 12 uger, worksheets, 7 ugentlige Q&A´s og adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du kan møde de andre, som bøvler med ”det samme” og stille mig alle de spørgsmål, du vil) OG en flot e-bog med alt det grundlæggende, som du bør vide om parforhold & tilknytning.

Prisen for ”aldrig mere at falde for de forkerte” er …

3.497 DKK.

(Det svarer sådan nogenlunde til prisen for et godt spaophold sammen med en veninde, for at slikke dine sår, efter endnu et forlist forhold eller et par nye flotte kjoler.)

Forløbet kan betales i 3-6 nemme rater.

Kursusforløb

Du får du hver anden uge et nyt modul (6 moduler i alt) med tilhørende videolektioner (i alt mere end 12 timers videoundervisning) og pdf’er, fyldt med al den viden, du behøver og de konkrete handlingsorienterede redskaber, som gør dig i stand til at bryde mønsteret og tiltrække den rigtige mand.

For at understøtte alle deltageres proces bedst muligt afholder jeg desuden hver anden onsdag aften en Q&A (7 gange i alt), hvor du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have til modulerne og til din proces.

Du har adgang til materialet lige så længe, du har brug for det.
Du styrer selv tempoet og jeg hjælper dig hele tiden videre med det næste skridt i processen.Forløbet inkluderer tilbud om medlemskab af en lukket facebookgruppe. Her kan du dele erfaringer med de andre deltagere. Jeg deltager også i gruppen og giver sparring. Og jeg følger op på dine udfordringer i forløbet. Jeg er på alle måder med dig hele vejen!

Du får adgang til et spændende velkomstmodul, samt min e-bog ”Bøvler du (også) med kærligheden” med det samme, når du tilmelder dig. Og så leveres modul 1 ved kursets start mandag d. 17.4.2023. De efterfølgende moduler leveres med 14 dages mellemrum.

Her kan du se en oversigt over de 6 moduler:

Modul 1: Lær alt om de 4 tilknytningsmønstre – og om, hvordan de spænder ben for at møde den rigtige mand.

Modul 2: Forstå mere om, hvorfor du møder de forkerte.

Modul 3: Sådan kommer du ind i tryg tilknytning – og bliver i stand til at tiltrække en tryg partner.

Modul 4: Lær at regulere dine følelser – og håndtere dem på en sund måde.

Modul 5: Få et sundt selvværd – og bliv fri af følelsen af at være ”ikke god nok” til kærlighed.

Modul 6: Sådan tiltrækker du den rigtige mand – lær at date på en helt ny måde.

Er du stadig lidt i tvivl om, du skal slå til, så overvej det her:

 • Hvad vil det koste dig af kærestesorg, tabte drømme og livskvalitet at fortsætte det mønster, du er kommet ind i?
 • Hvad er det værd for dig, at knække koden til, hvad det er, der spænder ben for dig i dit kærlighedsliv?
 • Jeg er med dig på hele rejsen – og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give dig terapeutisk hjælp, sparring og støtte i processen, så du kommer helt i mål med dine kærlighedsmål.

Har du nogle spørgsmål til forløbet, eller er du i tvivl om, hvilken pakke, du skal vælge eller om forløbet er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil: 61683109 eller booke en tid til en helt uforpligtende, afklarende samtale her.

Anbefalinger

“Før kurset mødte jeg altid de forkerte mænd, og har flere gange oplevet at de gjorde det forbi. Jeg har været ved at opgive håbet om at finde en kæreste, og at det nogen sinde skulle lykkes for mig. For jeg havde fået den overbevisning, at der var noget galt med mig, og stillet mig selv spørgsmålet – hvorfor kan det ikke kan lykkes for mig, at finde en kæreste når alle andre kan, som i øvrigt er mere besværlige end mig.”

Kvinde, 38 år, studerende

Kurset har lært mig, at blive bevidst om min egen adfærd, når jeg dater og om vigtigheden af tryg tilknytning i parforholdet. Derudover har jeg lært at sortere de forkerte mænd fra, inden jeg bruger min og deres tid.”

Kvinde, single, 32 år

Super godt og meget lærerigt – vigtig viden i parforhold og dating – Anja er en sød, dygtig og empatisk underviser – fantastisk tilbud med 1:1 samtale oveni – de bedste anbefalinger herfra.”

Kvinde, 52 år