Spring til indhold

Hvad er psykisk vold?

Psykisk vold er enhver form for misbrug eller aggression, hvor en person bruger ord, handlinger eller manglende handlinger til at manipulere, kontrollere eller skade en andens mentale velbefindende eller selvværd.

Hjælp til psykisk vold

Jeg kan hjælpe dig med at forstå og blive klogere på, om det forhold, du er i, er et forhold, der er godt for dig og som har et godt udviklingspotentiale eller om du er i et usundt og dysfunktionelt forhold med for eksempel psykisk vold. Jeg kan hjælpe dig videre, hvis du opdager, at du er i et forhold, som du ønsker at forlade, fordi det ikke har det potentiale, du ønsker dig.

Kender du noget af det her?:

  • Du er i et parforhold med mange konflikter og er bange for at forlade forholdet, måske pga. børnene eller andre ting …
  • Du føler, at alle de problemer, der er i forholdet på en eller anden måde er din skyld, selvom det ved nærmere eftersyn alligevel ikke rigtig giver mening
  • Din partner fortæller dig måske, at det er din skyld, at I har så mange konflikter i forholdet
  • Du har slået mange knuder på dig selv og slugt mange kameler, for at få forholdet til at fungere, men det har aldrig hjulpet
  • Når du bringer problemer op i forholdet, reagerer din partner ofte med vrede og måske kulde …

Jeg kan hjælpe dig trygt videre, hvis du opdager, at du skal skilles eller bryde forholdet. Så du kommer godt igennem den krise og sorg, som det oftest indebærer at blive skilt fra en partner.

Dine problemer med “giftige” parforhold kan stamme fra din opvækst:

Oplever du at sidde fast i fastlåste, gentagne og destruktive mønstre i dit parforhold?

I så fald er det værd at kigge nærmere på, hvilket tilknytningsmønster, du har med dig fra din opvækst. De problemer og udfordringer, vi oplever i vores relationer, som voksne grundlægges nemlig oftest i vores tidlige opvækst.

Mange mennesker oplever derfor, at de bliver ved at løbe ind i den samme type af problemer i deres parforhold eller når de dater. Nogle oplever at tiltrække den samme type af (“problematiske”) partnere igen og igen, selvom de bevidst forsøger at møde en anden type.

Drømmer du om:

  • Et parforhold uden drama og konstante konflikter?
  • En at dele livet med, som du kan regne med også vil være der for dig, når livet er svært?
  • Et parforhold, hvor I løfter sammen og din partner tager sin del af ansvaret for problemerne i forholdet?
  • Et parforhold, hvor I trygt kan tage problemer op med hinanden, og hvor du ved, at din partner vil gøre, hvad han/hun kan for at komme dig imøde.

Jeg kan hjælpe dig med at forstå og blive klogere på, hvordan din opvæksthistorie, spænder ben for kærligheden og kan føre dig på “afveje” i dit kærlighedsliv. Jeg kan også være med til at afklare, om du er i det rigtige parforhold, hvis du har brug for hjælp til det. Jeg hjælper dig også gerne videre, gennem sorg og krise, hvis du skal skilles.

Få hjælp fra psykoterapeut Anja Snejbjerg

Jeg arbejder især med kvinder og mænd i alderen 25 år til 60 år omkring kærlighedsproblemer, problemer med tilknytning, relationelle kriser og selvværd.

Du kan få min hjælp i individuelle samtaler og i parsamtaler.

Mit navn er Anja Snejbjerg, og jeg er kærlighedsterapeut. Jeg er uddannet psykoterapeut og parterapeut med speciale i voksnes mønstre for tilknytning og kærlighedsrelationer. Jeg har arbejdet med terapi og behandling siden 2008.

Er du singlekvinde og vil have hjælp til at finde den rigtige mand, kan du deltage i et skræddersyet forløb.

Anbefalinger

“Før forløbet med Anja, var jeg grundlæggende opgivende og egentlig også småstresset
over at finde en kæreste, da jeg falder for mænd, der ikke er gode for mig. Hvad gør jeg forkert, og hvad er der galt med mig?! Jeg havde via Anjas test fundet ud af, at jeg slår kraftigt ud som utryg-undvigende og utryg-ambivalent. Jeg har efter mit forløb med Anja fået mere ro og er blevet bedre til at spotte, hvem jeg skal gå udenom, og hvordan jeg passer bedre på mig selv. Og jeg har også fundet en kæreste.”

Kvinde, 47 år , jurist

“Jeg var meget frustreret over mit datingliv og havde svært ved at forstå hvorfor det ikke kunne lykkes for mig, når det kunne lykkes for mine veninder. 
Jeg havde svært ved at stå stærkt i mig selv og havde angst for at blive forladt, hvilket førte til en pleasende og opofrende adfærd i mine relationer. 
Jeg vil anbefale terapiforløb hos Anja til dem der søger kærligheden, men har svært ved at få det til at lykkes. Hvad end man falder og kæmper for de ‘forkerte’ eller 
man har svært ved at forelske sig og binde sig til andre.”

Kvinde, 26 år, specialestuderende