Spring til indhold

Er du ufrivilligt single

Søger du kærligheden – men løber ind i de samme problemer igen og igen

Jeg kan hjælpe dig med at forstå og blive klogere på, hvorfor alt det med kærlighed er så besværligt og måske smertefuldt for dig? Og hvorfor du stadig er single, selvom du måske længe har ønske dig en kæreste.

Og jeg kan give dig konkrete redskaber, så “alt det med kærlighed” bliver meget nemmere for dig at håndtere og navigere i. Så du bliver mere tryg og sikker, når du dater. Eller så du ved, hvordan du håndterer de svære følelser, du måske møder, når du dater.

At søge kærligheden

Dine problemer med parforhold og dating kan stamme fra din opvækst

Oplever du at sidde fast i fastlåste, gentagne mønstre i dine parforhold eller når du dater, som du har svært ved selv at ændre?

I så fald er det værd at kigge nærmere på, hvilket tilknytningsmønster, du har med dig fra din opvækst.
De problemer og udfordringer, vi oplever i vores relationer, som voksne grundlægges nemlig oftest i vores tidlige opvækst. Mange mennesker oplever derfor, at de bliver ved at løbe ind i den samme type af problemer i deres parforhold eller når de dater.

Nogle oplever at tiltrække den samme type af (“problematiske”) partnere igen og igen, selvom de bevidst forsøger at møde en anden type.

Det kan eksempelvis se sådan her ud:

Kender du mon, ligesom mange af mine klienter, der bøvler med kærligheden, denne her dans?

Hvis du er kvinde, kender du måske især dette: Du dater og oplever gang på gang, at løbe ind i mænd, der ikke er klar til at binde sig. Og som pludselig trækker sig. Og måske bare ikke svarer. Eller i hvert fald (pludselig) bliver meget længe om at svare. Du bliver urolig og ængstelig indeni. Og får trang til at “løbe efter” og finde ud af, hvad der foregår.

Hvis du er mand og bøvler med kærligheden, så kender du måske især denne dans fra det her perspektiv: Du dater og møder en sød og levende kvinde. Du føler dig tiltrukket af hende. I ses nogle gange. Men pludselig kan du ikke længere mærke tiltrækning. Du mister interessen. Og holder måske op med at svare beskeder. Eller afslutter forholdet.

Få hjælp fra psykoterapeut Anja Snejbjerg

Drømmer du om:

  • Endelig at møde den rigtige kæreste, som du kan regne med og som du kan have et langvarigt og harmonisk forhold med?
  • En at dele livet med, så du ikke længere skal gå alene til familiefester og andre sociale arrangementer?
  • At få børn og familie, ligesom mange af dine veninder og venner måske allerede har?
  • En at holde i hånden og putte med på sofaen til Netflix en søndag eftermiddag?
  • En kæreste at rejse med i ferier og holde fri med på helligdage?

Jeg kan hjælpe dig med at forstå og blive klogere på, hvordan dit tilknytningsmønster, spænder ben for kærligheden.