Spring til indhold

“Jeg vil anbefale Anjas terapiforløb til dem der søger kærligheden, men har svært ved at få det til at lykkes”

  “Før terapiforløbet var jeg meget frustreret over mit datingliv og havde svært ved at forstå hvorfor det ikke kunne lykkes for mig, når det kunne lykkes for mine veninder.
  Jeg havde svært ved at stå stærkt i mig selv og havde angst for at blive forladt, hvilket førte til en pleasende og opofrende adfærd i mine relationer.

  Det allermest fantastiske ved terapiforløbet har været at møde en med en teoretisk forståelse for hvorfor relationer kan være svære, samt hvilke redskaber man kan bruge for at gøre det nemmere.

  Den største aha-oplevelse ved terapiforløbet har været,at opdage, at jeg som ambivalent tilknyttet ubevidst søger fyre som kan være mere utilgængelige og hvis jeg møder trygge fyre, bliver jeg selv mere undvigende og mister interessen.
  Hvilket virkelig har været mit kærlighedsmønster.

  Terapiforløbet har desuden givet mig disse fordele:

  • En viden om hvordan sund kærlighed føles og opleves, så jeg bedre kan søge disse følelser, frem for angst og at skulle kæmpe for at være god nok i en relation.
  • Råd i forhold til hvilke bøger der er gode at læse om emnet.
  • En tryg sparringspartner, som forstod de svære tanker og følelser jeg oplevede i mit kærlighedsliv.

  Inden jeg bookede tid, overvejede om jeg havde nok problemer til at være berettiget til at gå i terapi. Jeg har altid set min barndom som god og tryg, så det undrede mig samtidig meget hvorfor jeg havde dette utrygge tilknytningsmønster.

  Inden jeg bookede tid, var jeg mest bekymret for at skulle lukke en terapeut med faglig viden ind i mine tanker og følelser. Og for om der ville være nok problemer at snakke om.

  Jeg vil anbefale Anjas terapiforløb til dem der søger kærligheden, men har svært ved at få det til at lykkes. Hvad end man falder og kæmper for de ‘forkerte’ eller
  man har svært ved at forelske sig og binde sig til andre.

  Anja er god til at være hudløst ærlig og hjalp mig derved til at indse at den fyr jeg var involveret med og havde brugt over et år på, formentlig var desorganiseret tilknyttet og vi ville derfor ikke kunne få det til at fungere.

  Dette var en svær besked, men også en lettelse at høre at der var en teoretisk forklaring på hvorfor vi begge havde det meget svært i denne relation, men samtidig havde svært ved at slippe den.”

  Kvinde, specialestuderende, 26 år