Spring til indhold

“Jeg har fået meget brugbare værktøjer til at komme videre!”

  “Inden jeg startede i mit terapiforløb hos Anja, brugte jeg enormt meget tid på at spekulere over, hvad den mand jeg datede tænkte, gjorde og mente. Jeg var hele tiden i hans hoved, og jeg følte mig konstant afvist og svigtet, når han ikke lige svarede, eller hvis der gik længe mellem hans svar. Tanker omkring, hvad jeg kunne gøre anderledes, var konstante, for ikke at sige den evige googlen efter, hvad man kan gøre for at vinde en mands kærlighed. Jeg havde slet ikke blik for, at det hele handlede om både mine og hans tilknytningsmønstre, og at der ikke var noget i vejen med mig!

  Der har været rigtig mange gode ting ved dette her terapiforløb – jeg har virkelig fået øjnene op for mange ting. Det bedste har dog været, at jeg er blevet opmærksom på især mine egne men også andres måder at danne relationer på, og at når tingene ikke lykkes, så er det ikke fordi, jeg er forkert.

  Jeg har i mange år vidst, at min baggrund har gjort, at jeg bærer rundt på nogle ting. Jeg har dog aldrig vidst, hvor kæmpestor betydning det har, ift den måde jeg indgår i relationer på.

  I forløbet med Anja har jeg lært at forstå mit eget tilknytningsmønster, at sætte grænser for mig selv i forhold til tætte relationer, og jeg har lært, at jeg ikke behøver at føle mig afvist, når kontakten ikke er, som jeg helst vil have den.

  Da jeg kontaktede Anja, var jeg nærmest desperat ift at føle mig meget lidt værd og altid være den, der er den givende i en tæt relation, så jeg havde ikke mange indvendinger. Grunden til, at jeg ikke gjorde det tidligere, var nok fordi, det altid er hårdt at skulle arbejde med sig selv, og jeg troede, at det var mig, der var noget galt med.

  Inden jeg bookede tid, var jeg ikke ville kunne få hjælp til det jeg gerne ville.

  Jeg vil anbefale terapiforløbet til alle, der kæmper i deres nære relationer! Både til dem i faste forhold, til dem der leder efter deres næste kæreste, og til dem der måske har givet op. Jeg har ikke bare fået en ny forståelse for mig selv og for andres tilknytningsmønstre. Jeg har også fået et meget større selvværd, fordi jeg forstår mig selv og andre meget bedre nu.

  Det har været så rart at tale med Anja. Hun er sød og forstående, mens hun samtidig siger sin ærlige mening. Hun har givet mig et helt nyt perspektiv ift det at date og lede efter en kæreste, men også ift de nære relationer, jeg allerede har i mit liv. Jeg har både fået en forståelse for baggrunden for mine udfordringer, og jeg har fået meget brugbare værktøjer til at komme videre!”

  Kvinde, 42 år, underviser