Spring til indhold

“Hvis man ønsker noget forandring, skal man kontakte Anja for at forløb”

  “Før jeg startede i terapiforløb hos Anja havde jeg arbejdet en del med mig selv. Jeg gik dog stadig og var ked af, at jeg ikke følte mig i stand til at binde mig til en potential partner. Jeg skulle altid have en “nødudgang”. Den største og altoverskyggende forskel er dén, at jeg nu rent faktisk er i stand til at give mig hen til min (nu) dejlige kæreste. Jeg er ikke længere angst for nærheden og for, at jeg mister kontrollen eller mig selv i romantiske relationer – og det er simpelthen både en gave og en lettelse! Jeg er desuden også i stand til selvstændigt at berolige mit nervesystem, når jeg støder på gamle følelser eller udfordringer ( som der uundgåeligt vil komme i ethvert sundt forhold)

  Det allermest fantastiske ved terapiforløbet har været, at jeg fik håb. Anja gav mig håbet og troen tilbage. Troen på, at jeg kunne lykkedes i mit kærlighedsliv – også når det er svært.

  Den største aha-oplevelse ved terapiforløbet har nok været, hvor meget vi som mennesker tager med os af tilknytningsmønstre fra barndommen og fra livet. 

  Terapiforløbet har desuden givet mig disse fordele:

  1. Jeg er i stand til at forstå følelser og reaktioner hos mig selv, jeg ikke kunne før 
  2. Jeg har ikke længere dårlig samvittighed over et adfærdsmønster, jeg ikke selv har skabt.
  3. Det hænger lidt sammen med den første – at tage ansvar for sit “indre barn” – ( vi har det alle sammen indeni)

  Inden jeg bookede tid, tænkte jeg, at det som pædagogstuderende var mange penge. Men på den anden side er penge også relativt. Hvis noget hjælper dig til et mere fyldestgørende liv, så tænker jeg ikke, at økonomien er den afgørende faktor.

  Jeg havde ikke rigtigt nogle indvendinger, før jeg bookede tid – jeg kunne mærke at jeg var klar til at udvikle mig og blive klogere på var mange penge. Men på den anden side er penge også relativt. Hvis noget hjælper dig til et mere fyldestgørende liv, så tænker jeg ikke, at økonomien er den afgørende faktor.

  Inden jeg bookede tid, var jeg nok mest bekymret for igen at møde en terapeut, som måske tog lidt parti. Jeg kan ret nemt mærke, hvis “kemien” ikke er der – det gælder også i en terapeutisk relation. Heldigvis følte jeg mig tryg og mødt af Anja.

  Jeg vil anbefale forløbet til alle der, uanset alder, har modet, lysten og viljen til at tage ansvar for deres egne følelser og indre tilstande. At arbejde terapeutisk er hårdt arbejde, har jeg fundet ud af. Ikke desto mindre noget af det vigtigste arbejde, vi kan lave for os selv 🙂 ! 

  Jeg vil gerne tilføje, at man ikke skal give op, hvis man som ung (mand) føler sig håbløst begravet i online-dating, dårlige dates, eller måske undvigende adfærd. Hvis man ønsker noget forandring, skal man kontakte Anja for at forløb. Jeg ønsker for alle, at de kan få håb og troen på sig selv igen. 🙂 

  Mand, 26 år, socialpædagog