Spring til indhold

Har du symptomer på stress?

Jeg kan hjælpe dig med afklaring af din situation. Og af, hvilke faktorer, der især har forårsaget din stress.

Jeg kan også hjælpe dig med krisehåndtering. Og til at få lavet en konkret handleplan. Så du hurigt kan komme i bedring. Og bevæge dig hen imod at blive stressfri igen.

(Pga. stigende travlhed er det desværre på nuværende tidspunkt kun muligt at opstarte i 1:1-samtaleforløb i forbindelse med mit forløb: “Find manden i dit liv på max. 6 måneder”. Book en gratis afklarende samtale for at høre mere om denne mulighed her.)

Anbefalinger

““Jeg føler mere ro og glæde og mindre kaos og stress nu, end før jeg startede i terapiforløbet. Jeg forsøger at lade være med at tage ansvar for andre, men at tage ansvar for mine egne følelser. Det vigtigste er, at jeg kan ændre på, hvordan jeg selv har det og hvordan jeg opfører mig, men at jeg ikke kan ændre på andre.” .

Kvinde, 25 år

“Jeg har kæmpet meget med at skulle have kontrol og orden. Og der skulle ikke ret meget til at jeg følte at det hele væltede. Det kan jeg langt bedre håndtere nu og tager det ikke så tungt hvis jeg skal ændre på en aftale eller lignende.”

Kvinde, 27 år, studerende

“Før jeg bookede tid var jeg mest bekymret for at vreden og leden ville vare ved, at jeg ikke ville komme ud af min stress, og at jeg ville fejle i fht. at handle på, at komme ud af situationen. Jeg er her 3 mdr. senere så godt som fri af den altdominerende vrede jeg følte umiddelbart omkring og efter flytningen, mit liv er fyldt med indhold og værdi, og skilsmissen føles som uendeligt langt væk! Jeg havde ikke troet at det var muligt at kommer hertil på så kort tid.”

Mand, 47 år, historiker

Symptomer på stress

Jeg har en del klienter, der kommer til mig med symptomer på stress. Tempoet er højt i vores samfund. Og forventningerne, også dem, vi har til os selv. Er ofte TÅRNHØJE.

Oplever du nogle af følgende symptomer:

  • Søvnproblemer
  • Hovedpine
  • Fordøjelsesproblemer
  • Indre uro
  • Hyppige infektioner
  • Irritabilitet og vrede
  • Hukommelsesbesvær
  • Koncentrationsbesvær
  • Nedsat effektivitet
  • Manglende sexlyst

Stress – et kvindeproblem?

Stress rammer både kvinder og mænd. Men undersøgelser viser, at stress er et langt større problem blandt kvinder, end blandt mænd.

Ifølge tal fra Sundhedsstyrelsen oplever næsten dobbelt så mange kvinder, som mænd, problemer med stress.

Prøver du sommetider at bevise dit værd ved at være dygtig? Føler du, at du skal være bedre end alle andre for at være ok? Er din selvfølelse i høj grad afhængig af, hvad du præsterer i hverdagen?

Målet med terapien er at hjælpe dig af med din stress. Og nogle af vejene dertil er oftest, at du får en bedre balance, mere selvkærlighed og glæde i dit liv.

Definitionen på stress er, når kravene i hverdagen overstiger de tilgængelige resurser. Når dette sker over en længere periode kan man udvikle alvorlige stress-symptomer.

Så det handler i bund og grund rigtig meget om balance. Og at skabe en bedre balance.

Anja Snejbjerg

Cand. mag., Psykoterapeut & Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der bøvler med kærlighed & relationer, selvværd eller sorg. Mange af mine klienter er ufrivilligt single eller i et svært parforhold.