Spring til indhold

Vil du lære at navigere sikkert og mere effektivt i dit kærlighedsliv?

I denne video fortæller jeg dig om tilknytningsteorien. Tilknytningsteorien er den psykologiske teori, som der er mest evidens for. Jeg fortæller om, hvordan utryg tilknytning spænder ben for dit kærlighedsliv. Ca. halvdelen af alle mennesker har et utrygt tilknytningsmønster, som skaber problemer (især) i deres kærlighedsliv.

Hvis du også bøvler med kærligheden, så se endelig med i videoen ovenfor.

Anbefalinger

Jeg vil anbefale et terapiforløb hos Anja til alle, der kæmper i deres nære relationer!

Både til dem i faste forhold, til dem der leder efter deres næste kæreste, og til dem der måske har givet op.

Jeg har ikke bare fået en ny forståelse for mig selv og for andres tilknytningsmønstre. Jeg har også fået et meget større selvværd, fordi jeg forstår mig selv og andre meget bedre nu.”

Kvinde, underviser, 40 år

“Inden jeg begyndte i terapiforløbet, var jeg meget frustreret over mit datingliv og havde svært ved at forstå hvorfor det ikke kunne lykkes for mig, når det kunne lykkes for mine veninder. 
Jeg vil anbefale Anjas terapiforløb til dem der søger kærligheden, men har svært ved at få det til at lykkes. Hvad end man falder og kæmper for de ‘forkerte’ eller 
man har svært ved at forelske sig og binde sig til andre.

J

Kvinde, specialestuderende, 26 år

“Jeg vil anbefale onlinekurset “Derfor kæmper du med kærligheden” til alle. Også dem i forhold, da de forskellige tilknytningsmønstre kan forklare, hvorfor der ofte kan være misforståelser/konflikter i parforholdet pga. kommunikation.”

Kvinde, studerende, 38 år

Anja Snejbjerg

Cand. Mag., Psykoterapeut og Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der har parforholdsproblematikker og ofte også mennesker, der på en eller anden måde har haft en svær opvækst, kæmper med kærlighed & relationer, selvværd, stress, sorg eller angst i forskellige former.