Spring til indhold

Vil du lære at navigere sikkert og effektivt i dit kærlighedsliv?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Anbefalinger

“Før jeg startede i terapiforløb hos Anja havde jeg arbejdet en del med mig selv. Jeg gik dog stadig og var ked af, at jeg ikke følte mig i stand til at binde mig til en potentiel partner. Jeg skulle altid have en “nødudgang”. “

Jeg er ikke længere angst for nærheden og for, at jeg mister kontrollen eller mig selv i romantiske relationer – og det er simpelthen både en gave og en lettelse!

Mand, socialpædagog, 27 år

“Inden forløbet var jeg fortvivlet/forvirret ift, hvorfor jeg altid fandt de forkerte relationer og blev i dem, når jeg ønskede noget andet.

Det mest fantastiske ved forløbet har været at opdage, at der er en grund til ens mønstre og at se hvor relativt simpelt det er at ændre dem, til at opnå det jeg ønsker.

Det har været en kæmpe støtte med terapien ift dates og dating.”

Kvinde, 30 år, projektleder

”Inden jeg startede i mit terapiforløb hos Anja, brugte jeg enormt meget tid på at spekulere over, hvad den mand jeg datede tænkte, gjorde og mente.


I forløbet med Anja har jeg lært at forstå mit eget tilknytningsmønster, at sætte grænser for mig selv i forhold til tætte relationer, og jeg har lært, at jeg ikke behøver at føle mig afvist, når kontakten ikke er, som jeg helst vil have den.”

Kvinde, underviser, 40 år

Anja Snejbjerg

Cand. Mag., Psykoterapeut og Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der har parforholdsproblematikker og ofte også mennesker, der på en eller anden måde har haft en svær opvækst, kæmper med kærlighed & relationer, selvværd, stress, sorg eller angst i forskellige former.