Spring til indhold

Vil du lære at navigere sikkert og effektivt i dit kærlighedsliv?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Anbefalinger

Det har været så rart at tale med Anja. Hun er sød og forstående, mens hun samtidig siger sin ærlige mening.

Hun har givet mig et helt nyt perspektiv ift det at date og lede efter en kæreste, men også ift de nære relationer, jeg allerede har i mit liv.

Jeg har både fået en forståelse for baggrunden for mine udfordringer, og jeg har fået meget brugbare værktøjer til at komme videre!

Kvinde, underviser, 40 år

Den største aha-oplevelse ved terapiforløbet har været, at jeg som ambivalent tilknyttet ubevidst søger fyre som kan være mere utilgængelige og hvis jeg møder trygge fyre, bliver jeg selv mere undvigende og mister interessen. 

Hvilket virkelig har været mit kærlighedsmønster.”

Kvinde, studerende, 26 år

Jeg har efter mine samtaler med Anja fået mere ro og er blevet bedre til at spotte, hvem jeg skal gå udenom, og hvordan jeg passer bedre på mig selv. Og jeg har faktisk også fundet en kæreste.

Den ene ting jeg synes har været allermest fantastisk ved terapiforløbet: At jeg har det bedre med mig selv generelt og føler, at jeg har mere styr på mig selv.

Kvinde, jurist, 47 år

Anja Snejbjerg

Cand. Mag., Psykoterapeut og Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der har parforholdsproblematikker og ofte også mennesker, der på en eller anden måde har haft en svær opvækst, kæmper med kærlighed & relationer, selvværd, stress, sorg eller angst i forskellige former.