Spring til indhold

“Kæmpe TAK – det du gør er en gave”

  Inden terapiforløbet var jeg fortvivlet/forvirret ift, hvorfor jeg altid fandt de forkerte relationer og blev i dem, når jeg ønskede noget andet. Nu har jeg fået indsigten til at forstå hvorfor og arbejde med dette, hvilket må være den største forskel.

  Den ene ting der har været allermest fantastisk ved terapiforløbet er at vide at der er en grund til ens mønstre og at se hvor relativt simpelt det er at ændre dem, til at opnå det jeg ønsker.

  Den største aha-oplevelse ved terapiforløbet har været, at opdage at min personlighed er helt typisk den ambivalente tilknytning – en forståelse og indsigt jeg aldrig har prøvet før.

  Jeg er gennem forløbet blevet mere selvstændig ift mine følelser og bearbejde dem selv, hvilket har givet mig mere ro i hverdagen.

  Jeg øver mig fortsat til at lytte mere til min logik end mine følelser ift at finde en potentiel kæreste.

  Det er en kæmpe støtte med terapien ift dates og dating, bla ift at være mere bevidst omkring mønstre og mit eget værd.

  Inden forløbet tænkte jeg, om det virkelig kunne være rigtigt, at jeg var så forskruet, at jeg ikke kunne finde en kæreste selv. Men jeg kom frem til, at alle nok kunne have brug for at tale med en fra tid til anden og bookede tiden.

  Inden jeg bookede tid, var jeg mest bekymret for, at jeg følte mig forkert fordi jeg ikke kunne gennemskue mine mønstre selv og hvad jeg gjorde forkert. Og forkert ift at have brug for hjælp.

  Jeg vil klart anbefale et terapiforløb hos Anja til alle der kan kende sig i de utrygge tilknytningsmønstre. Det har givet en ro og udvikling at være bevidst om dette, som jeg forestiller mig må være givende for alle med disse mønstre. Hertil alle der oplever udfordringer i parforhold eller med at finde en kæreste, da jeg forestiller mig, at mange af disse udfordringer, er relateret til vores tilknytning.

  Kæmpe TAK – det du gør er en gave, som jeg ikke vidste eksisterede <3″

  Kvinde, 30 år, Socialrådgiver