Spring til indhold

Jeg føler mig mere normal og mindre “forkert

    “Jeg synes, at du (Anja) var meget anerkendende i din tilgang. Som i at det er “ok” at man har de følelser, tanker, adfærd man har idag. Jeg kunne også godt lide at du brugte dig selv meget i dine timer. Det gør det overbevisende og jeg følte så at alle var i øjenhøjde. Det er en meget vigtig ting indenfor terapi syntes jeg.

    Det var helt afgørende for mig at det var et gruppeforløb. Jeg har før været hos psykologer og terapeuter og følt mig syg og forkert. I gruppen var jeg meget overrasket over hvor mange andre helt normale unge på min alder der var.

    Mennesker med mange ressourcer, en fin karriere og et stort overskud, men som der bare havde det til fælles med mig at de havde oplevet svigt, og ikke var blevet støttet og anerkendt i deres opvækst.

    Det at kunne tale med andre som en selv, gjorde at jeg idag føler at jeg ikke er den eneste på jorden som har været uretfærdigt behandlet eller haft svære vilkår. Det gør at jeg føler mig mere normal og mindre “forkert” som da jeg startede ud i gruppen. Det er meget vigtigt.”

    Martin, deltager i gruppeforløb, selvstændig virksomhedskonsulent og coach, 32 år