Spring til indhold

Jeg føler aldrig at der er noget der er for pinligt at bringe frem i lyset

  “Jeg startede i psykoterapi hos Anja i foråret 2014, og går der stadig (juni 2015).

  Jeg kom til Anja for at få kastet lys og blive klogere på parforhold.

  Må sige vi har været vidt omkring, for da Anja først fik guidet mig ind i mig selv, var der MEGET der trængte til at blive bevidstgjort og bearbejdet; Mit forhold til økonomi, mit pleaser-gen, manglende grænser omkring mig selv, ubevidst om MINE behov, tilknytningstraumer, seksuelt overgreb osv osv.

  Anja har fra første færd skabt et tillidsfuldt rum, føler aldrig at der er noget der er for pinligt at bringe frem i lyset.

  Hver gang jeg har haft en session, går jeg altid derfra, mere bevidst eller med “et sår, der er blevet mindre”. Herfra min varmeste anbefaling.”

  Kvinde, individuelt terapiforløb, 45 år