Spring til indhold

Jeg kan ikke lade være med at føle, at hendes terapi ikke kun kommer fra hjernen, men ligeså meget fra hjertet

  “Inden jeg startede i gruppeforløb hos Anja, havde jeg været igennem behandling ved nogle forskellige psykologer for angst og søvnbesvær.

  Ingen af dem var rigtig kommet i bund med noget, og jeg var ikke engang klar over, at mine problemer skyldtes min opvækst.

  Jeg havde formået at narre dem og mig selv godt og grundigt, uden selv at være klar over det.

  Terapien hos Anja var helt ny for mig. Det var mit første gruppeforløb, og mit første møde med en terapeut, som ikke var psykolog. 

  Den kliniske, distancerede terapi fra mine tidligere psykologer, var her afløst af en forståelse, medfølelse og engagement, som jeg ikke havde oplevet før. 

  Det er tydeligt at se, at Anja stadig følger visse principper og retningslinjer, men jeg kan ikke lade være med at føle, at hendes terapi ikke kun kommer fra hjernen, men ligeså meget fra hjertet. 

  I gruppen blev vi guidet igennem terapien og hjulpet til at hjælpe hinanden.

  Mit gruppeforløb hos Anja har givet mig lysten og viljen til at kæmpe mod mine mørke sider og har lært mig, at jeg ikke er alene og at mine følelser ikke er forkerte.

  Der er (alt for) mange, som har det på samme måde, og det har hjulpet mig enormt at føle og dele sammen med en håndfuld af disse mennesker igennem terapien.

  Inden jeg startede var jeg sikker på, at jeg ikke kunne åbne op overfor folk, jeg ikke kendte, men nu er jeg sikker på, at jeg ikke ville være kommet så langt, hvis ikke jeg havde haft de mennesker i mit liv.”

  Mand, deltager i gruppeforløb, Personlig livvagt, 28 år