Spring til indhold

Jeg fik håb til at tro at det kan lykkes at kæmpe for et bedre liv

    “Jeg fulgte Anja’s veltilrettelagte forløb som åbnede en ny verden for mig.

    Gennem mødet og diskussion med andre i lignende situationer samt Anjas gode oplæg der leverede teorien til at bedre at kunne forstå mig selv og mine problemer, begyndte jeg langsomt at turde tro på at det ikke var mig der var idiot i forhold til den modgang jeg havde oplevet igennem de sidste mange år, men at svaret tværtimod lå i forholdet til mine forældre.

    Anja var dengang som nu supersød og flink til at inkludere folk i gruppen og at følge op på spørgsmål mv dengang som i dag.

    Jeg har stadig mange ting jeg kæmper med i mit liv i dag, men Anjas forløb hjalp mig igang, og igennem det eksempel Anja er fik jeg håb til at tro at det kan lykkes at kæmpe for et bedre liv.”

    Jesper, deltager i gruppeforløb for voksne børn af dysfunktionelle familier, 28 år, studerende