Spring til indhold

“Jeg fik redskaberne til at komme videre”

    “Som terapeut er du meget tillidsvækkende. Du formår at få en til at tænke uden at man tager dine input som kritik. Det finder jeg meget vigtigt, da jeg tror mange af os voksne børn går rundt med et meget dårligt selvværd. Derudover er du rolig, så man selv bliver rolig.

    Det vigtigste jeg fik ud af gruppeforløbet var, at jeg fik redskaberne til at komme videre, for “kampen” er jo ikke færdig så snart man er ude af gruppeforløbet. Specielt ikke når man har gået rundt med tingene selv så længe som jeg har. Dernæst har jeg fået mig et netværk, som forstår mig og min baggrund til fulde.

    Det var godt at gå til terapi i en gruppe fordi jeg for første gang i næsten hele mit liv fik en fornemmelse af, at høre til. Jeg blev hørt og ikke mindst forstået.

    Jeg ved ikke hvor jeg havde stået uden gruppeterapien. Det gjorde en verden til forskel for mig. Jeg er dig og mine meddeltagere evigt taknemmelige. Uden jer var jeg ikke kommet dertil hvor jeg er i dag.”

    Malene Landt, skolesekretær, 39 år