Spring til indhold

Jeg bruger mine tanker mere konstruktivt for hver gang

  Ufrivillig singel

  “Jeg fik kendskab til Anja igennem Alkoholcenteret i Aarhus Kommune. Jeg gik ved en terapeut der, fordi min far er alkoholiker. I den forbindelse fik jeg en masse information omkring DCAA.

  Jeg kontaktede Anja og fik en plads på holdet. Det var en helt ny verden, som åbnede sig for mig, jeg har jo gået længe med mine problemer uden at vide, at der var forskellige tilbud at hente til lige netop min livshistorie. Det var fantastisk at møde mennesker, der går med de samme problemstillinger og følelser, som jeg selv. Jeg er blevet meget mere glad og afslappet, og har en følelse af, at jeg er ved at finde min vej til succes og komme fri fra det fængsel, som jeg har følt længe i mit indre, men ikke har kunnet sætte ord. Anja er fantastisk at arbejde sammen med i min udvikling og jeg har nu valgt at fortsætte i et individuelt terapeutisk forløb hos hende.

  Jeg er vildt glad for at gå hos Anja, fordi hun er meget nærværende og tilstede når jeg er hos hende.

  Anja har rigtig mange redskaber, som jeg kan bruge hver gang, og jeg bruger mine tanker mere konstruktivt for hver gang.

  Anja virker meget professionel i sit arbejde og jeg kan mærke at hun brænder for sit fag. Jeg oplever, at hun får det bedste frem i mig, og jeg begynder at nyde, når jeg er i udvikling, fordi hun gør mig bevidst og opmærksom på, at udvikling er bølger af forskellige følelser, stemninger og tanker der kommer og går. Jeg har et ansvar selv for at styre i den rette retning og den hjælper Anja mig med at finde.

  Jeg mærker kærligheden til mig selv og får fokus på, hvad min intuition fortæller og tør tro mere og mere på den. Angsten kommer og går ind imellem, men den lærer jeg at tackle mere konstruktiv i min hverdag. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anja.”

  Bettina, social-og sundhedshjælper, 39 år