Spring til indhold

Onlinekurser

Her kan du se de onlinekurser jeg tilbyder.
Indtil videre har jeg to kurser indenfor “kærlighed, tilknytning & dating”.

“Derfor kæmper du med kærligheden” er mit “begynderkursus”. Og et godt sted at starte, hvis du er ny i alt det med tilknytning og kærlighed. Dette kursus henvender sig til både mænd og kvinder.

“Sådan tiltrækker du den rigtige mand” er et længerevarende og mere dybdegående forløb, som primært henvender sig til kvinder.

Derfor kæmper du med kærligheden

Sådan tiltrækker du den rigtige mand

Ebog: Derfor kæmper du også med kærligheden

Anbefalinger

“Før kurset mødte jeg altid de forkerte mænd, og har flere gange oplevet at de gjorde det forbi. Jeg har været ved at opgive håbet om at finde en kæreste, og at det nogen sinde skulle lykkes for mig. For jeg havde fået den overbevisning, at der var noget galt med mig, og stillet mig selv spørgsmålet – hvorfor kan det ikke kan lykkes for mig, at finde en kæreste når alle andre kan, som i øvrigt er mere besværlige end mig.”

Jeg vil anbefale “Derfor kæmper du med kærligheden” til alle. Også dem i forhold, da de forskellige tilknytningsmønstre kan forklare, hvorfor der ofte kan være misforståelser/konflikter i parforholdet pga. kommunikation.”

Kvinde, 38 år, studerende

“Derfor kæmper du med kærligheden” har lært mig, at blive bevidst om min egen adfærd, når jeg dater og om vigtigheden af tryg tilknytning i parforholdet. Derudover har jeg lært at sortere de forkerte mænd fra, inden jeg bruger min og deres tid.”

Kvinde, single, 32 år

“Derfor kæmper du med kærligheden” har lært mig, hvor vigtigt en tryg partner er for mig, at jeg skal være min egen bedste og mest selvkærlige ven, at jeg skal handle og lytte til min intuition, når jeg mærker utryghed i parforhold/relationer istedet for, at overhører uroen indeni. Super godt og meget lærerigt – vigtig viden i parforhold og dating – Anja er en sød, dygtig og empatisk underviser – fantastisk tilbud med 1:1 samtale oveni – de bedste anbefalinger herfra.”

Kvinde, 52 år

Anja Snejbjerg

Cand. mag., Psykoterapeut & Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der bøvler med kærlighed & relationer, selvværd eller sorg. Mange af mine klienter er ufrivilligt single eller i et svært parforhold.