Anjas brevkasse

Skriv til brevkassen

Har du spørgsmål til brevkassen? Ønsker du at stille et spørgsmål til psykoterapeut Anja Snejbjerg? Går du og tumler med et problem og ønsker du at få et godt råd og mit bud på, hvordan du kommer videre? Så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen her på anjasnejbjerg.dk.

Det gør ondt, at min kæreste ikke vil mig noget mere

Det gør ondt, at min kæreste ikke vil mig noget mere

Hej Anja.sagen er den, at jeg læste din tekst om det at være kæreste med en mand, som er utrygt undvigende og din tekst rammer lige i plet omkring min kæreste.Jeg er en kvinde på 52 år. Og jeg er kæreste med en dejlig mand på 63 år. (ja, mon man nogensinde lærer det...

Et spørgsmål om den utrygt ambivalente tilknytningsstil

Et spørgsmål om den utrygt ambivalente tilknytningsstil

Kære Anja Jeg er helt sikker på, at jeg "lider" af den ambivalente tilknytningsstil, og det giver mig ret meget angst i min hverdag. Jeg synes dog ikke umiddelbart, at mine forældre har været andet end fantastiske i min barndom. Kan der være andre årsager til, at man...

Sådan stiller du et spørgsmål til Anjas Brevkasse

Skriv og stil dit spørgsmål ved at sende mig en mail i kontaktformularen nedenfor. Du må gerne bruge et “anonymt navn”, som du selv finder på. Du behøver altså ikke at bruge dit rigtige navn.
Din mailadresse skal dog være korrekt. Jeg lover dig, at det kun er mig, der ser denne.
Du vil modtage dit svar indenfor 8 dage pr. mail. Derefter vil svaret ligeledes blive offentliggjort på min hjemmeside i anonymiseret form.

DPF_LogoMedlem_png