Spring til indhold

Bøvler du med følgerne af en svær opvækst?

Mange af de klienter, som kommer til mig og har haft en svær opvækst. De oplever problemer på nogle af følgende områder af deres liv:

 • Problemer med at skabe og bevare nære relationer
 • Lavt selvværd
 • Ensomhed og isolation
 • Depression og nedtrykthed
 • Stress
 • Angst
 • Tilsidesættelse af egne behov
 • Svært ved at mærke og udtrykke egne grænser
 • Søgen efter anerkendelse gennem studie, arbejde eller fra andre mennesker
 • Identitetsproblemer – en usikker følelse af, hvem de selv er

  (Pga. stigende travlhed er det desværre pt. kun muligt at opstarte i 1:1-samtaleforløb i forbindelse med mit forløb: “Find manden i dit liv på max. 6 måneder”. Book en gratis afklarende samtale for at høre mere om denne mulighed her.)

Anbefalinger

“Før terapiforløbet oplevede jeg at løbe ind i de samme problematikker i mine forhold. Det frustrerede mig. Jeg havde brug for at blive klogere på, hvorfor det skete, og hvad jeg kunne gøre anderledes. Jeg havde rigtig svært ved at snakke om mine følelser, ja overhovedet at mærke dem.Jeg har lært at sætte ord på mine følelser – og i første omgang mærke hvilke følelser jeg har. Jeg har lært at dele dem med familie, kæreste og veninder, og lært hvor fantastisk og styrkende det er for relationer at være sårbar.
Den største aha-oplevelse i terapiforløbet, har været at opdage, hvordan min barndom påvirker min måde at være på, identitetsfølelse, min måde at agere i et parforhold og i venskaber.

Kvinde, 28 år, projektleder.

“Jeg har gået i et længere individuelt terapiforløb hos Anja. Tidligere har jeg gået i terapi hos en psykolog. Jeg oplever det som en stor fordel, at Anja selv har en baggrund som barn af en dysfunktionel familie. Det gør, at Anja forstår mig på en helt anden måde, end jeg tidligere har oplevet.

Desuden er Anja rigtig god til at skabe nogle trygge rammer, så der hurtigt er opstået en tillid og en tryg atmosfære i terapiforløbet.”

Kvinde i individuelt terapiforløb, 39 år, socialarbejder

“For mig er en god terapeut nærværende, omsorgsfuld og lyttende og samtidig turde udfordre. Det kan Anja.”

Emma, cand.mag., 28 år

Kender du det at sidde fast i en række symptomer og gentagelse af gamle mønstre?

Mange ”voksne børn” oplever at være fastlåste i en række symptomer og gentagne problemstillinger i deres liv.

Disse symptomer og problemer kan betragtes som en følge af de overlevelsesstrategier, du har udviklet i din opvækst. For at komme bedst muligt igennem en barndom på svære betingelser.

Vi kan aldrig få en lykkelig barndom, hvis vi ikke har haft en!

Vi kan aldrig få en lykkelig barndom, hvis vi ikke har haft en. Men mange mennesker oplever desværre, at deres voksenliv fortsat er ALT for præget af en svær opvækst.

Og det kan man gøre noget ved!

Få min Gratis E-bog “Skam – 8 veje til et sundt Selvværd” 

♥ Hvad er årsagen til lavt selvværd? ♥ På hvilke skjulte måder spænder lavt selvværd ben i dit liv? ♥ 8 veje til at skabe et sundt selvværd.

"*" indicates required fields

Navn
GDPR*

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan afmeldes igen med ét enkelt klik.

Kender du også følelsen af at være anderledes eller forkert?

De fleste mennesker med en svær opvækst, jeg har mødt, er plaget af en stærk følelse af at være forkerte, anderledes eller ”unormale”.

Den følelse er meget ubehagelig at bære rundt på.

Mange af mine klienter har gået rundt med en forestilling om, at alle andre havde ”styr på det”.


Og at de selv faldt igennem og måtte gøre alt for at skjule dette faktum.

Følelsen af at være forkert og utilstrækkelig, som jeg kalder “skam”, er i høj grad en hæmsko for livsglæde og livsudfoldelse.

Den gør, at man kommer til at isolere sig og føle sig ensom og håbløs.

Anja Snejbjerg

Cand. mag., Psykoterapeut & Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der bøvler med kærlighed & relationer, selvværd eller sorg. Mange af mine klienter er ufrivilligt single eller i et svært parforhold.