Spring til indhold

FIND MANDEN I DIT LIV PÅ MAX. 6 MÅNEDER

Uden følelsesmæssig op og nedture og uden at spilde mere af din tid og energi på håbløse dates og forkerte mænd.

Kære singlekvinde

Længes du efter at møde manden i dit liv? Altså ham den helt rigtige, som du endelig kan begynde
at få børn og stifte familie med og dele alt det gode i dit liv med?

Og er du træt af at gå på tvivlsomme dates og spilde tiden på at møde de forkerte mænd igen og
igen? Måske tænker du ind imellem, at det er dig, der er noget galt med, siden du endnu ikke har
mødt ham?
Det kan jeg love dig, at det ikke er!

Men du er måske begyndt at blive bange for, at du aldrig får børn og familie, fordi tiden tiden. Du
savner sikkert en at dele hverdagen, ferier og helligdagene med. En at flette hænder med på en
slentretur i aftensolen eller tage en spontan tur i biografen med på en regnvejrsdag.

Og du gider helt sikkert ikke flere følelsesmæssige rutsjeture for at nå dertil!

Du ville ønske, at det slet ikke var så svært at møde den rigtige mand.

Og du længes efter endelig at føle dig heldig – også i dit kærlighedsliv! For hvorfor ser det ud som
om, at alle andre kan finde den eneste ene, og du stadig er alene? Du ønsker at møde ham, som du
føler dig ”i havn med”, og som du på ingen måde kunne forestille dig at leve uden. Du drømmer om
at møde ham, som du kan sige et STORT ja til!

Så tag med på ‘Find manden i dit liv’

Det er et forløb til dig, der:

  • er single og kvinde
  • er træt af at date
  • er ambitiøs og har styr på (næsten) alt andet i dit liv – men du føler, at du slet ikke kan finde ud af det med kærligheden …
  • måske ønsker du at få børn og familie snart.
  • ”bare” lige mangler at møde manden i dit liv.

Du tror måske på en romantisk myte om, at hvis det er ægte kærlighed, så kommer han helt af sig selv. Men du har erfaret, at det – indtil videre – på ingen måde har været så let …

Når du er med på forløbet ”Find manden i dit liv” kommer du til at opdage, at der intet er galt med dig, men at det handler om, at du skal gøre noget andet, end det, du plejer.

Du kommer til hurtigst muligt at lære at fjerne de ting, der står i vejen for, at du kan møde manden i dit liv og undgå flere følelsesmæssige rutsjeture og ikke spilde mere kostbar tid på kiksede dates og forkerte mænd. Det er vejen til, at du endelig kan lykkes med dine drømme for dit kærlighedsliv.

På forløbet vil du få al den viden, du behøver, og alle mine bedste redskaber til dating, som gør at du endelig kommer i mål med at finde drømmemanden.

Forskellen på dette og på andre forløb er, at vi tager udgangspunkt i dig og i den kvinde, som DU er.
Du vil blive klædt 100 % på til at takle datinglivet på en helt ny måde, som endelig vil bringe dig i mål med at finde drømmemanden.

Forløbet er ikke bare et onlineforløb, hvor du er overladt til dig selv. Du har adgang til mig som din kærlighedsterapeut, og vi har løbende individuelle samtaler hele vejen igennem forløbet. Så jeg er med dig hele vejen – også i fasen, mens du dater og lærer at bruge de effektive redskaber

Anja Snejbjerg

Ekspert i parforhold & tilknytning. Psykoterapeut MPF, parterapeut & cand.mag. Underviser på Sexologiskolen i Aarhus & København.

Jeg lever af super tilfredse deltagere, så hvis du, mod forventning, ikke ender med at være tilfreds med forløbet, så tilbyder jeg dig at få dine penge retur, indenfor 14 dage fra kursets start.

Fuld tilfredshed eller pengene retur.

Din investering i et 6-måneder fantastisk, lærerigt forløb, hvor du baner vejen til at finde din drømmemand, undgå flere følelsesmæssige rutsjeture og slippe for at spilde kostbar tid og energi på håbløse dates og forkerte mænd (så du kan komme i gang med at få børn og familie, eller hvad du nu drømmer om), er:

1. Ryd op i din kærligheds- og datinghistorie (15 dage)

2. Skru op for dit værd som kvinde (15 dage)

3. Find manden i dit liv (5 måneder)

Prisen for at finde din drømmemand:

15.000 kr.

Der er mulighed for ratebetaling:

Du kan komme i gang for 1.600 kr. pr. måned.

(Det koster det samme som en forkælelsesferie eller to med en veninde, hvor du egentlig ville ønske, det var dit livs kærlighed, du rejste med.)

Bliv klar til at date med succes på bare 30 dage

Du kommer i gang med forløbet med det samme! Vi starter ud, hurtigst muligt, med en VIP-session på 2 timer, bare dig og mig, hvor vi laver kick-off på, at du hurtigst muligt bliver. I løbet af de to første faser af forløbet, som varer 30 dage, vil du blive klar til at date på en helt ny måde, som gør, at du kan sige farvel til flere følelsesmæssige rutsjeture. Det gør dig i stand til at undgå at spilde mere kostbar tid på håbløse dates og forkerte mænd, så du endelig er på rette kurs i forhold til at finde manden i dit liv!

Forløbet består af følgende faser:

1. Ryd op i din kærligheds- og datinghistorie (15 dage)

Vi rydder op i og bliver bevidst om din gamle kærestebagage, dine datingmønstre og den historie, du har om dig, kærlighed og forhold. Det er grundlaget for at blive klar til at date på en måde, hvor det er DIG, der vælger den rigtige – og ikke mændene, der vælger dig.

2. Skru op for dit værd som kvinde (15 dage)

Her lærer du nøglen til at finde de rigtige at gå på date med. Du lærer, hvordan du kommer til at stå stærkere følelsesmæssigt. Vi skruer op for dit selvværd som kvinde, og klæder dig på til at bliver klar til sidste og vigtigste trin: hvordan du vender bøtten, så det bliver DIG, der har bukserne på i datinglivet.

3. Find manden i dit liv (5 måneder)

Du får strategier og redskaber til at date på en ny og effektiv måde, så du navigerer uden om kedelige dates, skuffende oplevelser og mænd, der ikke vil forpligte sig alligevel. Du kommer til at have følelsen af, at det endelig er DIG, der har bukserne på i dit datingliv. Her mødes vi hver uge på Zoom til Datingkald, hvor du kan få sparring på datinglivet og ham, du skriver med eller lige har mødt.

Forløbet varer samlet 6 måneder og du får adgang til alt det her:

  • undervisningsvideoer og opgaveark til hver af de 3 faser. 
  • en VIP-session – bare dig og mig i 2 timer 
  • 3 individuelle samtaler på Zoom.
  • 20 ugentlige Datingkald med mig, hvor du møder andre kvinder, der søger deres drømmefyr, og lærer af deres og egne erfaringer. Foregår også på Zoom. 

På forløbet skærer du årevis af din læringskurve og du bliver klædt helt på til endelig at gå ud og date effektivt og målrettet, så du slipper for at spilde mere kostbar tid og energi på håbløse og skuffende dates. Og endelig kan finde den store kærlighed.

Det siger 2 tidligere deltagere i mine forløb

“Før forløbet med Anja, var jeg grundlæggende opgivende og egentlig også småstresset over at finde en kæreste, da jeg falder for mænd, der ikke er gode for mig. Hvad gør jeg forkert, og hvad er der galt med mig?! Jeg havde via Anjas test fundet ud af, at jeg slår kraftigt ud som utryg-undvigende og utryg-ambivalent. Jeg har efter mit forløb med Anja fået mere ro og er blevet bedre til at spotte, hvem jeg skal gå udenom, og hvordan jeg passer bedre på mig selv. Og jeg har også fundet en kæreste.”

Kvinde, 47 år , jurist

”Før jeg begyndte i forløbet hos Anja, følte jeg mig mindre stærk i at udtrykke mine behov i mine nære relationer, og føler at jeg er blevet mere selvsikker til at stå ved hvad jeg har
behov for. 

Det allermest fantastiske ved forløbet har været, at jeg har fundet kærligheden og hvad jeg tror er manden i mit liv. 

Den største aha-oplevelse ved forløbet har været, at man skal date så seriøst som man tilgår et arbejde og at det hjælper at se datingprocessen som en jobsamtale. 

Forløbet har givet mig:
-Selvtillid og selvsikkerhed 
-Håb for fremtiden ift. familie 
-At jeg kan rådgive andre”

Kvinde, 26 år, specialestuderende