Spring til indhold

5 gode grunde til at vælge mig som din terapeut

1. Jeg har personlig erfaring

En del af mine klienter har gået i terapi, før de kom til mig. De oplever, at det er en stor fordel, at jeg har en personlig erfaring med mange af de temaer, jeg arbejder med.

2. Jeg hjælper dig til at skabe udvikling og forandring

En del af mine klienter fortæller, at de tidligere har oplevet at gå i terapi hos psykologer, psykiatere eller psykoterapeuter uden rigtig at føle sig helt forstået.

Og uden at opleve nogen særlig forandring eller udvikling.

3. Du behøver ikke at forklare så meget

Selv tror jeg, at det handler meget om, at jeg via min egen personlige erfaring med en svær opvækst. Og min egen terapi og selvudvikling gennem nu mere end 20 år. Ved, hvordan det føles at have kærlighedsproblemer. Eller andre følger af en mere eller mindre utryg opvækst.

4. Terapien hos mig skaber forandring og udvikling

Jeg har selv tidligere i mit liv oplevet at gå i terapi, der ”ikke virkede”. Fordi det ikke ændrede noget mærkbart i mig eller i mit liv.

Jeg tror på, at terapi skal ændre noget.

5. Den terapeutiske relation. Eller det, vi kan kalde betydningen af en god kemi.

Alle undersøgelser viser, at det er super vigtigt, at du finder en terapeut, som du har en “god kemi” med.

Betydningen af den såkaldte ”terapeutiske relation” er ifølge undersøgelser langt vigtigere. End betydningen af de konkrete metoder, terapeuten bruger. Eller præcist, hvilken terapeutisk uddannelse din terapeut har. Blot terapeuten selvfølgelig er dygtig.

Anbefalinger

“Jeg startede i psykoterapi hos Anja i foråret 2014, og går der stadig (juni 2015) Jeg kom til Anja for at få kastet lys og blive klogere på parforhold. Må sige vi har været vidt omkring, for da Anja først fik guidet mig ind i mig selv, var der MEGET der trængte til at blive bevidstgjort og bearbejdet; Mit forhold til økonomi, mit pleaser-gen, manglende grænser omkring mig selv, ubevidst om MINE behov, tilknytningstraumer, seksuelt overgreb osv osv.

Anja har fra første færd skabt et tillidsfuldt rum, føler aldrig at der er noget der er for pinligt at bringe frem i lyset Hver gang jeg har haft en session, går jeg altid derfra, mere bevidst eller med “et sår, der er blevet mindre” Herfra min varmeste anbefaling.”

Kvinde i individuelt terapiforløb, 45 år.

“Jeg har gået i et længere individuelt terapiforløb hos Anja. Tidligere har jeg gået i terapi hos en psykolog. Jeg oplever det som en stor fordel, at Anja selv har en baggrund som voksent barn af en dysfunktionel familie. Det gør, at Anja forstår mig på en helt anden måde, end jeg tidligere har oplevet.

Anja har i forløbet hjulpet mig til at åbne øjnene for ting, jeg ikke tidligere har set. Fx. i forhold til mænd. Anja anbefalede mig bl.a. at læse bogen “Kvinder, der elsker for meget”. Bogen og samtalerne med Anja har hjulpet mig til at begynde at bryde nogle uhensigtsmæssige mønstre i forhold til mænd. Jeg er begyndt at sige fra og sætte grænser. Anja hjælper mig til at holde fast i min fortsatte udviklingsproces, selvom det sommetider er ubehageligt og skræmmende at gøre noget andet, end det jeg plejer.

Desuden er Anja rigtig god til at skabe nogle trygge rammer, så der hurtigt er opstået en tillid og en tryg atmosfære i terapiforløbet.”

Kvinde i individuelt terapiforløb, 39 år, socialarbejder

Få hjælp til at rydde op i din “baggage” og kom videre i livet med mere selvværd, overskud og glæde!

 • Oplever du, at livet, relationer eller parforhold er besværlige? Og måske altid har været det?
 • Sidder du ofte fast i ubehagelige følelser, du har svært ved at håndtere?
 • Oplever du, at du havner i de samme uhensigtsmæssige og ubehagelige mønstre igen og igen. Og ved du ikke, hvordan du skal bevæge dig videre?
 • Er du tynget af tanker om situationer, relationer og andres syn på dig?
 • Har du svært ved at mærke, hvad du har lyst til. Og hvad der er rigtigt og forkert for dig og leve efter det?

Gennem individuel terapi kan du med støtte fra mig som terapeut få hjælp til at:

 • Reflektere over dine tidligere oplevelser og få forløst gamle følelser
 • Blive mere bevidst om dine uhensigtsmæssige mønstre
 • Lære, hvordan du bryder dine uhensigtsmæssige mønstreLære dig selv bedre at kende. Og få mod til at stå ved dig selvBlive bedre til tage vare på dine egne behov og sætte grænser
 • Komme ud af depression og ensomhed
 • Blive bedre til at omgås andre. Og opnå bedre relationer til en kærlighedspartner, familie, børn, venner, studiekammerater, kolleger etc.
 • Få et mere optimistisk syn på livet. Og mere overskud i hverdagen

Anja Snejbjerg

Cand. mag., Psykoterapeut & Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der bøvler med kærlighed & relationer, selvværd eller sorg. Mange af mine klienter er ufrivilligt single eller i et svært parforhold.