Individuel terapi

Få hjælp til at tømme din tunge rygsæk og kom videre i livet med mere selvværd, overskud og glæde!

 • Oplever du, at livet er tungt og besværligt og altid har været det?
 • Sidder du ofte fast i ubehagelige følelser, du har svært ved at håndtere?
 • Oplever du, at du havner i de samme uhensigtsmæssige og ubehagelige situationer igen og igen – og ved du ikke, hvordan du skal bevæge dig videre?
 • Er du tynget af tanker om situationer, relationer og andres syn på dig?
 • Har du svært ved at mærke, hvad du har lyst til og hvad der er rigtigt og forkert for dig og leve efter det?

Voksne børn har ofte svært ved at mærke hvad de har lyst til

Gennem individuel terapi kan du med støtte fra mig som terapeut få hjælp til at:

 • Reflektere over dine tidligere oplevelser og få forløst gamle følelser
 • Blive mere bevidst om dine uhensigtsmæssige mønstre
 • Lære, hvordan du bryder dine uhensigtsmæssige mønstre
 • Lære dig selv bedre at kende og få mod til at stå ved dig selv
 • Blive bedre til at anerkende og tage vare på dine egne behov og sætte grænser
 • Komme ud af depression og ensomhed
 • Blive bedre til at omgås andre og opnå bedre relationer til din familie, partner, børn, venner, studiekammerater, kolleger etc.
 • Få et mere optimistisk syn på livet og mere overskud i hverdagen

“Anja har i forløbet hjulpet mig til at åbne øjnene for ting, jeg ikke tidligere har set. Fx. i forhold til mænd. Anja anbefalede mig bl.a. at læse bogen “Kvinder, der elsker for meget”. Bogen og samtalerne med Anja har hjulpet mig til at begynde at bryde nogle uhensigtsmæssige mønstre i forhold til mænd. Jeg er begyndt at sige fra og sætte grænser. Anja hjælper mig til at holde fast i min fortsatte udviklingsproces, selvom det sommetider er ubehageligt og skræmmende at gøre noget andet, end det jeg plejer.” (Kvinde i individuelt terapiforløb, 39 år, socialarbejder)

Voksne børn føler sædvanligvis, at de er forskellige fra andre mennesker

Gratis Telefonsession

Jeg tilbyder alle, der overvejer, om jeg kan være en god terapeut for dem, en gratis samtale over telefonen. Her får du mulighed for at “møde” mig, præsentere den problemstilling, du gerne vil arbejde med og teste kemien. Samtalen er naturligvis fuldstændig anonym og uforpligtende.

Her får du 5 gode grunde til at vælge mig som din terapeut

1. Jeg har personlig erfaring
En del af mine klienter har gået i terapi, før de kom til mig. De oplever, at det er en stor fordel, at jeg har en personlig erfaring med at være et voksent barn af en dysfunktionel familie (og præstationsprinsesse)

2. Jeg hjælper dig til at skabe udvikling og forandring
En del af mine klienter fortæller, at de tidligere har oplevet at gå i terapi hos psykologer, psykiatere eller psykoterapeuter uden rigtig at føle sig forstået og uden at opleve nogen særlig forandring eller udvikling. Hos mig oplever de hurtigt at komme i udvikling og se forandringer i deres liv.

3. Du behøver ikke at forklare så meget
Selv tror jeg, at det handler meget om, at jeg via min egen personlige erfaring med at være vokset op i en dysfunktionel familier og min egen terapi og selvudvikling gennem nu mere end 20 år, forstår, hvad det vil sige og ved, hvordan det føles at være voksent barn (og/eller præstationsprinsesse). Derfor behøver du ikke at forklare så meget – jeg er helt med..

4. Terapien hos mig skaber forandring og udvikling
Jeg har selv tidligere i mit liv oplevet at gå i terapi, der ”ikke virkede”, fordi det ikke ændrede noget mærkbart i mig eller i mit liv. Jeg tror på, at terapi skal ændre noget. Så når du er i terapi hos den rigtige terapeut, skal du kunne se, at der sker synlige og mærkbare ændringer i dit liv.

5. Den terapeutiske relation – eller det vi kan kalde betydningen af en god kemi.
Alle undersøgelser viser, at det er super vigtigt, at du finder en terapeut, som du har en god kemi med. Betydningen af den såkaldte ”terapeutiske relation” er ifølge undersøgelser langt vigtigere, end betydningen af de konkrete metoder, terapeuten bruger eller præcist hvilken terapeutisk uddannelse din terapeut har, blot terapeuten selvfølgelig er dygtig. Forskningen i, hvad der virker i terapi, viser også, at det er afgørende, at din terapeut har en god indlevelsesevne og har let ved at føle empati med dig. Dette betyder også noget for det, vi kan kalde ”en god kemi” mellem dig og din terapeut.

Skriv til mig nu:

13 + 3 =

DPF_LogoMedlem_png