Gratis E-bog

Kort om Anja 

Anja Snejbjerg er cand.mag, psykoterapeut, parterapeut og misbrugsbehandler. Hun har lang erfaring med terapi og behandling af både voksne og unge i privat og kommunalt regi. Siden 2016 har Anja været selvstændig i sin egen virksomhed ”anjasnejbjerg.dk”, hvor hun har specialiseret sig i at lave individuel terapi og parterapi for mennesker, der har haft en svær opvækst. Ligeledes afholder hun gruppeforløb, underviser og holder foredrag.

“At gå til gruppeterapi for voksne børn af alkoholikere hos Anja, er klart det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Langt om længe har jeg fået værktøjerne til at bevæge mig derhen, hvor jeg gerne vil være.”

Malene Landt, skolesekretær, 39 år

“Jeg kom til Anja for at få kastet lys og blive klogere på parforhold. Må sige vi har været vidt omkring, for da Anja først fik guidet mig ind i mig selv, var der MEGET der trængte til at blive bevidstgjort og bearbejdet; Mit forhold til økonomi, mit pleaser-gen, manglende grænser omkring mig selv, ubevidst om MINE behov, tilknytningstraumer, seksuelt overgreb osv osv.

Anja har fra første færd skabt et tillidsfuldt rum, føler aldrig at der er noget der er for pinligt at bringe frem i lyset Hver gang jeg har haft en session, går jeg altid derfra, mere bevidst eller med “et sår, der er blevet mindre” Herfra min varmeste anbefaling.”

(Kvinde, 45 år I individuelt terapiforløb).