Spring til indhold

Det Gratis

Et af mine mål med min virksomhed er at hjælpe så mange, som muligt. Ved bl.a. at dele min viden og erfaring – med så mange som muligt. Derfor udvikler jeg også løbende nye gratis materialer, så alle kan være med.

Rigtig god fornøjelse <3

Tilknytningstest

Tilknytningstesten her på min hjemmeside har allerede været taget mere end 70.000 gange. Du kan også teste dit tilknytningsmønster med tilknytningstesten.
Og blive klogere på dit eget tilknytningsmønster og på, hvordan det spænder ben for dit kærlighedsliv.

Gratis E-bog

Få min gratis e-bog: “Skam – 8 veje til et sundt Selvværd” 

Hvad er årsagen til lavt selvværd? ♥ På hvilke skjulte måder spænder lavt selvværd ben i dit liv? ♥ 8 veje til at skabe et sundt selvværd.

Blog

På min blog kan du blive klogere på alt fra parforholdsproblemer til lavt selvværd, angst, bekymringer og følelseshåndtering. Og få viden om flere andre vigtige emner, indenfor personlig udvikling.

På bloggen kan du også læse svarene på de spændende spørgsmål, jeg løbende modtager i Anjas Brevkasse.

Nyhedsbrev

På mit nyhedsbrev kan du blive klogere på alt fra parforholdsproblemer, tilknytning, lavt selvværd og andre emner, indenfor personlig udvikling. Du vil også modtage aktuelle tilbud og info om nye forløb, aktuelle foredrag med mig mm.

På nyhedsbrevet kan du også læse svarene på de spændende spørgsmål, jeg løbende modtager i Anjas Brevkasse.

ambivalent tilknytning

Anjas Brevkasse

Du kan gratis sende et spørgsmål til Anjas Brevkasse og få svar. Her under kan du læse nogle af de spørgsmål, jeg tidligere har besvaret og offentligtgjort i min brevkasse.

Anja Snejbjerg

Cand. mag., Psykoterapeut & Parterapeut.
Jeg arbejder med mennesker, der har parforholdsproblematikker. Og ofte også med mennesker, der på en eller anden måde har haft en svær opvækst. Og kæmper med kærlighed & relationer, selvværd, stress, sorg eller angst i forskellige former.

(Pga. stigende travlhed er det desværre pt. kun muligt at opstarte i 1:1-samtaleforløb i forbindelse med mit forløb: “Find manden i dit liv på max. 6 måneder”. Book en gratis afklarende samtale for at høre mere om denne mulighed her.)